Прибрати сніг, розчистити замети, звільнити дорогу: «Спец Тех» допоможе

Прибрати сніг, розчистити замети, звільнити дорогу: «Спец Тех» допоможе

Зима на носі. А з нею – мороз, вітер, сніг. Відтак – і нові-старі проблеми. Для комунальників, яким треба дороги і тротуари чистити від снігових заметів, для керівників підприємств, для власників приватних будинків.

Ручні лопати? Вони не допоможуть, якщо треба чистити велику територію. Власна снігоочисна техніка? А чи є сенс (і гроші!) її – дорогу – купувати?

Цивізізований світ давно живе за правилом: в разі проблем звертайся до професіоналів. У випадку потреби розчистити сніг чи перевезти вантажі це – волинське підприємство «Спец Тех». Яку «зимову» роботу варто йому довірити?

Розчистка центральних автошляхів

Потужні бульдозери, екскаватори та самоскиди «Спец Теху» щороку приходять на допомогу дорожникам і автомобілістам, які потерпають від снігу на автошляхах. Підприємство готове братися за розчистку автошляхів і на території Волині, і за її межами.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Усі сипучі будматеріали на одній базі: «Спец Тех» продає пісок, щебінь та цемент

Розчистка сільських і міських вулиць

Сніг випадає, як правило, без попередження :) В таких випадках про спецтехівців згадують їх сусіди – села навколо Княгининівської громади (а базується «Спец Тех» у Милушах), а також місто Луцьк. Техніка і робітники фірми і розчистять сніг, і вивезуть його.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Спец Тех»: прибрати сніг з вулиць - не проблема

Розчистка територій підприємств і приватних дворів

Що робити, коли сипле рясний сніг, а у вас – підприємство з великою територією, чи й просто просторе приватне подвір’я біля дому? Викликати «Спец Тех»! Територія будь-якої складності і площі – під силу майстрам і техніці компанії.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: І автомобілісти, і дорожники: волинський «Спец Тех» працює там, де інші безсилі

Перевезення вантажів     

Взимку життя не зупиняється і потреба возити вантажі не зникає. Втім, різко зростає цінність високопрофесійних водіїв і потужної вантажної техніки, адже умови на дорогах суттєво ускладнюються.

Підприємство «Спец Тех», яке спеціалізується на вантажних перевезеннях, надає в оренду транспорт для будівельних потреб, а також візьметься за перевезення ваших вантажів за будь-яких умов. Для того у компанії є і самоскиди, і навантажувачі, і спеціальні платформи та лафети для негабаритних вантажів.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Спец Тех»: техніка на всі випадки вашого будівельного життя

      *       *       *

За словами директора компанії «Спец Тех» Івана Дорошенка на виклики «спецтехівці» виїжджають у будь-яку пору доби. Техніка – нова, машини та працівники застраховані. «Спец Тех» готовий прийти на допомогу!


Щоб замовити послугу, звертайтеся за телефонами: 096 667 36 40, 095 123 12 21.

Або за адресою: с. Милуші, вул. Тарасова, 17.

 

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі відкрили сервісний центр для клієнтів «Волиньгазу». ФОТО
Наступна новина У Луцьку відбудеться XVIII міжнародний джазовий фестиваль JAZZ BEZ
Останні новини
Схожі новини