У ковідному шпиталі в Боголюбах закінчуються вільні ліжка. 45% пацієнтів – у важкому стані

У ковідному шпиталі в Боголюбах закінчуються вільні ліжка. 45% пацієнтів – у важкому стані
Фото ілюстративне

Волинські лікарі просять жителів області бути обачними та дотримуватись маскового режиму та соціальної дистанції. Причина – різке збільшення хворих та зменшення вільних ліжкомісць у інфекційному шпиталі в Боголюбах.

Про це на своїй сторінці повідомив журналіст Андрій Гнатюк.

Згідно з інформацією, яку надала медична директорка ковідного шпиталю в Боголюбах Волинської обласної клінічної лікарні (с. Тарасове) Наталія Скальська, зранку там перебувало 177 пацієнтів. Донедавна це була максимальна кількість місць, на які був розрахований стаціонар з початку пандемії.

Нагадаємо, у інфекційному шпиталі в Боголюбах облаштували додаткові ліжкомісця

Нині це майже 90% з усіх 197 ліжок. Важких хворих – 79, або майже 45%, 8 з них – майже 5% – у реанімації, половина з яких у критичному стані; 2 – під апаратами штучної вентиляції легень. 147 пацієнтів, або 83%, потребують великих потоків кисню. Поступило за останню добу 4 хворих.

«ЛІКАРІ ЗАСТЕРІГАЮТЬ БУТИ ОБАЧНИМИ Й НЕ НЕХТУВАТИ ЖОДНИМ ІЗ ПРАВИЛ БЕЗПЕКИ, АДЖЕ МІСЦЬ СТАЄ ВСЕ МЕНШЕ, А КІЛЬКІСТЬ ХВОРИХ РІЗКО ЗРОСТАЄ!!!», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, на Волині за минулу добу коронавіру виявили у 241 волинянина.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Аварія на волинській шахті: поліція відкрила кримінал
Наступна новина Яка ситуація із коронавірусом у волинських школах
Останні новини
Схожі новини