У крові мчав на квадроциклі: на Волині керівника шахти підозрюють у браконьєрстві

У крові мчав на квадроциклі: на Волині керівника шахти підозрюють у браконьєрстві

Учора, 5 серпня, вночі прикордонники Волинського загону побачили неподалік від українсько-польського кордону чоловіка, можливо, причетного до незаконного полювання. Його одяг був у крові, він мчав на квадроциклі, а згодом неподалік патруль виявив застреленого оленя.

Про це повідомляє пресслужба прикордонників.

«Патруль відділу прикордонної служби «Амбуків» на околиці прикордонного села спинив чоловіка, який під покровом темряви мчав на квадроциклі. Охоронці кордону помітили на транспортному засобі та одязі водія сліди, схожі на кров. Оглянувши місцевість неподалік, патруль виявив застреленого оленя.

Про цей факт прикордонники повідомили працівників лісомисливського господарства та співробітників Нацполіції про виявлення ознак кримінального правопорушення. Транспортний засіб та тушку оленя передано для проведення відповідних експертиз», – повідомили вони.

Про кого, ймовірно, йдеться?

Голова Незалежної профспілки гірників Михайло Волинець зазначає, що його джерела у прикордонній службі повідомляють, що по гарячих слідах за підозрою у браконьєрстві було спіймано керівника шахти «Бужанська» (ДП «Волиньвугілля») Олександра Онопрієнка.

«За попередньою інформацією, вбито самицю оленя, вид якої є вимираючим і занесений до Червоної книги. Щобільше, самиця вигодовувала оленят. Тримаємо цю справу на контролі та сподіваємось на об’єктивне розслідування. Тим більше, що репутація пана Онопрієнка біжить попереду нього та на Волині кажуть, що і до людей, працівників людським, добрим ставленням він не відрізняється.

Та й за вирішенням нагальних проблем шахтарів «Бужанської» Олександр Васильович не помічений. Зарплатний борг перед працівниками шахти тягнеться з 2018 року та перевищує 20 млн грн», – написав на своїй сторінці у фейсбуці голова профспілки гірників.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки вчителів вже вакцинувалися проти коронавірусу на Волині
Наступна новина В Україні – 1 054 нових хворих на коронавірус
Останні новини
Схожі новини