У Кубку Волині з футболу визначилися усі півфіналісти

У Кубку Волині з футболу визначилися усі півфіналісти

До передостаннього раунду змагань Чемпіонату Волині з футболу вийшли «Ковель-Волинь», «Агропродукт», «Шахтар» та «Ласка».

Чвертьфінальний етап Кубка Волині обіцяв бути дуже цікавим за складом учасників та принциповістю протистоянь. Воно й не дивно – уже на цій стадії повторився минулорічний фінал турніру, – повідомля.ть організатори.

Попри те, що «ДЮСШ-ВІК» зараз відчутно послаблений в плані кадрів у порівнянні з попереднім сезоном, молодь з Володимира-Волинського дала справжній бій вічним фаворитам будь-яких змагань із «Ковеля-Волині».

Господарі поля так і не дали підопічним Юрія Романчука організувати взяття своїх воріт, а нульова нічия перевела гру до післяматчевої лотереї. У серії пенальті, однак, більш вдало діяли ковельчани, які вийшли до півфіналу і, таким чином, відігралися у опонентів за програний фінал Кубка минулого літа.

До найкращої «четвірки» змагань пробився і горохівський «Агропродукт». У протистоянні з «Олімпією» долю вирішив «джокер» господарів Олександр Скопик та його «хет-трик». Крім горохівського бомбардира у матчі більше ніхто не відзначався.

А от переможці позаминулого Кубка Волині зі «Стиру» на гру проти нововолинського «Шахтаря» приїхали в обезкровленому варіанті складу, тож «волинські гірники» святкували розгромний успіх і, як то кажуть у пінг-понгу, «в мокру» обіграли опонентів – 7:1.

Центральне протистояння чвертьфіналу Кубка Волині відбулося у Боратині. Інтрига у дуелі «Ласки» проти «ЛСТМ» закрутилася до неможливості після швидкого вилучення за фол останньої надії гравця «будівельників» Дмитра Зінкевича.

А авто гол Романа Філя та гол його тезки Степанова до перерви забезпечили підопічним Олександра Антонюка комфортну перевагу в рахунку – 2:0. Гості не здалися та з першої ж атаки другого тайму скоротили відставання від опонентів та продовжили тиск на ворота Романа Перлова.

Не зупинилися вони навіть після того, як Назарій Сеник відновив перевагу «Ласки» у два м’ячі. І недарма – на останніх хвилинах бомбардир «ЛСТМ» Ігор Махнюк двічі влучно пробив з меж штрафного майданчика суперників та перевів гру до серії пенальті.

Утім, післяматчева «гра нервів» таки завершилася на користь господарів поля – Микола Жук потужним ударом з «точки» потряс поперечину, а Микола Казмірук останнім ударом потішив місцеву публіку, розвівши Олександра Ярмощука та «кулястого» по різних кутах.

Жеребкування наступної стадії змагань відбудеться наприкінці травня, а уже наприкінці червня фіналом Кубка Волині традиційно завершиться черговий сезон волинського футболу.

Кубок Волині. Результати ¼ фіналу:

1 травня (вівторок)

«Агропродукт» (Горохів) – «Олімпія» (Княгининок) 3:0 (Олександр Скопик, 35,40, 90)

«Шахтар» (Нововолинськ) – «Стир» (Старий Чорторийськ) 7:1 (Юрій Кошелинський, 22, 61, Андрій Сісарук, 41, з пенальті, Андрій Ляшук, 43, Роман Соловко, 73, 81, Михайло Смаль, 87 – Володимир Брич, 65)

«ДЮСШ-ВІК» (Володимир-Волинський) – «Ковель-Волинь» (Ковель) 0:0 (у серії пенальті – 3:5)

3 травня (четвер)

«Ласка» (Боратин) – «ЛСТМ №536» (Луцьк) 3:3 (у серії пенальті – 5:3) (Роман Філь, 28, авто гол, Роман Степанов, 32, Назарій Сеник, 75 – Дмитро Горщарук, 46, Ігор Махнюк, 85, 87)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку розкажуть, як волонтерити ефективно
Наступна новина У школах Волині компостуватимуть відходи з їдалень
Останні новини
Схожі новини