У легенях гній та вода: 14-річний лучанин потребує допомоги

У легенях гній та вода: 14-річний лучанин потребує допомоги

14-річний лучанин Андрій Стельмащук перебуває у важкому стані у реанімації. Органи хлопця самостійно не справляються зі своїми функціями, а у легені набирається вода з гноєм, тому підлітка підключили до апарату ШВЛ. Нині медики борються за його життя.

Про це ІА «Волинські Новини» розповів двоюрідний брат хлопця Олександр Кравчук.

З 21 лютого і до сьогодні Андрій перебуває на лікуванні у відділенні дитячої анестезіології та інтенсивної терапії з ліжками для паліативної допомоги. Діагноз: остеоміеліт лівої клубової кістки, сепсис, двобічна полісегментарна пневмонія, важкий перебіг. Ускладнена двобічним плевритом. Дихальна недостатність 2 ступеня.

«Потрібна допомога! Велика біда прийшла в нашу сім'ю. Мій брат, 14-річний Андрій, в реанімації у важкому стані. Хлопець підключений до кисневого апарату, бо не може самостійно дихати через септичну пневмонію. Внутрішні органи не справляються зі своїми функціями через сепсис і остеомієліт. Хлопець потребує дороговартісного лікування. Просимо допомогти коштами і молитвами», - благає небайдужих чоловік.

Інформацію підтвердили і у КП «Волинське обласне територіальне об’єднання материнства і дитинства».Щодня на лікування хлопця потрібна величезна сума коштів. Нині йому призначили дороговартісні препарати Біовен 10% та Флексбумін, а для відведення рідини з легень ставитимуть дренаж.

Родина Андрія просить небайдужих допомогти коштами і молитвами.

Номер картки мами: 4731219618339083 Людмила Стельмащук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Верховна Рада виділила на безпеку та оборону додаткові 23 мільярди гривень
Наступна новина В Україні офіційно ввели надзвичайний стан
Останні новини
Схожі новини