Маленькій лучанці, якій зробили операцію на черепі, терміново потрібна допомога

Маленькій лучанці, якій зробили операцію на черепі, терміново потрібна допомога

Маленькій лучанці Алевтині Приходько, якій днями зробили складну операцію на черепі, терміново потрібна допомога. Дівчинка перебуває у реанімації.

Про це повідомила волонтерка Роксолана Несторук

За її словами, потрібно зібрати 38 000 гривень на понеділок, 24 січня. 

«Ми збирали кошти 350 000грн на операцію в Морозовській лікарні в Москві для Алевтинки (донька Юлії Приходько). Операція була дуже складна, тривала понад 12 годин, і дівчинка досі в важкому стані: вже при свідомості, але ще в реанімації. Через те, що кістки черепа були вже в критичному стані, змінювали титанові пластини та робили ще безліч складних маніпуляцій з черепом дитини – організм не радо реагує на все це, і потрібні ще витрати на реанімацію (залишають дитину там ще на 2 тижні, орієнтовно). Виставили рахунок +100 тис.рублів до оплати (це ~38 000 гривень). Треба проплатити в понеділок-вівторок, в Юлі нема таких коштів, оплатила останні 60 тисяч рублів, надіялись, що вистачить тих 350 тисяч, які були прогнозовані, але +2 тижні реанімації не входили ні в плани, ні в цю зібрану суму. Дуже прошу допомогти! Дівчинка так відважно і зовсім не по-дитячому бореться з цими всіма операціями, мужньо терпить біль. Мама у відчаї... в чужій країні і зараз без грошей на потрібне закінчення лікування в реанімації...» – емоційно написала волонтерка. 

З народження Алевтинці поставили невтішні діагнози: фронтоназальна дисплазія, синостоз коронарного шва, орбітальний гіпертелоризм, гіпоплазія потиличної частини

Дівчинці зробили реконструктивну краниопластику з двосторонньою круговою орбітотомією, медіальне зближення очних ямок, трансназальну медіальну кантопекцію в умовах відділу щелепно-лицевої хірургії. 

Реквізити ПриватБанк:

4149499390559456

Отримувач: Приходько Юлія Георгіївна

За цим посиланням можна автоматично переказати 100 гривень (суму можна змінювати), вам не потрібно буде вводити номер картки самостійно: https://www.ipay.ua/.../91e7d04b3a04a8d4de3425eead65d8ef

Читати також: У луцькому костелі викрали скриньку з грошима для важкохворих дітей


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина МЗС шукає родичів солдата з Волині, рештки якого знайшли у Німеччині
Наступна новина Офіс генпрокурора оскаржив запобіжний захід Порошенку
Останні новини
Схожі новини