У лікарні доставлять 12 тисяч багаторазових захисних костюмів, - Офіс президента

У лікарні доставлять 12 тисяч багаторазових захисних костюмів, - Офіс президента

Офіс президента заявляє, що до кінця наступного тижня у медичні заклади України доставлять 12 тисяч багаторазових захисних костюмів для лікарів.

Про це повідомляє сайт ОПУ за результатами селекторної наради під головуванням президента Володимира Зеленського щодо боротьби з поширенням коронавірусу, пише «УП».

«Додатково до областей сьогодні відвантажують першу партію багаторазових захисних костюмів для лікарів. До кінця наступного тижня медичні заклади отримають 12 тисяч одиниць такого захисного одягу», – зазначили в Офісі президента. 

В ОПУ додали, що закупівля необхідних спецзасобів та обладнання відбувається на постійній основі.

Зокрема, вночі 3 квітня до України прибуло 100 тисяч тестів, і до вечора їх доставлять у регіони.

Також 3 квітня планують підписати контракт щодо закупівлі реагентів, яких вистачить на проведення одного мільйона тестів. Їх також обіцяють доставити в регіони на початку наступного тижня.

За словами міністр охорони здоров’я Максима Степанова, наразі відбувається ліцензування українських підприємств для виготовлення препаратів, які допоможуть почати долати COVID-19 на початкових стадіях та уникати ускладнень. 

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чи відмовлятись від щеплень під час епідемії коронавірусу. Пояснює головний медик Волині
Наступна новина Як зміниться зарплата медиків, які працюють з хворими на COVID-19?
Останні новини
Схожі новини