Волинь перевіряють ревізори омбудсмена

Волинь перевіряють ревізори омбудсмена
http://coupona.com.ua

На Волині працюють ревізори, які перевіряють установи Волинської області на дотримання прав людини.

Про це стало відомо у п’ятницю, 19 жовтня, під час оперативної наради голови Волинської ОДА, повідомляє Волинська правда.

Голова облдержадміністрації Олександр Савченко повідомив усім присутнім, що на території Волинської області працює перевірка від Уповноваженого з питань людини Людмили Денісової.

«В області працює група з 40 людей, які за дорученням Людмили Денісової перевіряють, установи на дотримання прав людини. Вони дуже детально і предметно все перевіряють. Навіть рахують кількість рушників, переважують м’ясо, продукти», – сказав губернатор.

За його словами, перевіряти будуть психлікарні, геріатричні пансіонати, колонії, установи пенетеціарної служби.

«Знімайте всі дії на відеокамери, щоб не було ніякого викривлення фактів. Бо нещодавно в нас була ситуація з інтернатом в Рожищі, де таке викривлення. Захищайте себе», – порадив Савченко працівникам установ.

Нагадаємо, у серпні Уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова повідомила, що у десятьох вихованців Рожищенського притулку під час планової перевірки виявили сліди побиття та крові на одягу, а троє дітей поскаржилися на сексуальні домагання з боку керівництва притулку.

Директор же закладу назвав звинувачення про домагання вигаданими. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У лікарні на Волині відкрили нове відділення. ФОТО
Наступна новина У Луцьку вбивця розгулював вулицями, бо у в'язниці для нього не вистачило місця
Останні новини
Схожі новини