У лісі біля Звірова встановили фотопастку. Дивись, кого зловили

У лісі біля Звірова встановили фотопастку. Дивись, кого зловили

Камери у волинських лісах продовжують фіксувати тварин в їх природному середовищі. Такі «фотопастки» встановили у ДП «ЛМГ Звірівське» і зазначають, що тварини почуваються комфортно, їх чисельність достатня.

Про це йдеться на сторінці ДП «Звірівське лісомисливське господарство» у фейсбуці.

«Вже знайома родина зубрів, крім ласощів із підгодівельних майданчиків та солонців, із настанням весни урізноманітнила раціон першими пагонами, молоденькими гілочками. Взимку, після сіна, вівса, кукурудзи, буряка та жому, що їх незважаючи, а часто наперекір погоднім умовам привозив єгер Мирослав Захарусь, зубри «на десерт» гризли кору сосни, верби та осики. Тішить присутність у стаді малюка-однорічки. Як видно з фото, тварина швидко набирає вагу та виглядає цілком здоровою», – зазначають у дописі.

Щодо оленів, поки молоді пагони та трава лише починають з’являтись, тварини продовжують збиратись навколо підгодівельних майданчиків.

Читайте також: Ліс на гроші – не завжди погано. Любомль. ЗА ПОРОГОМ ЛІСГОСПУ

«Сьогодні, під час ранкового об’їзду працівники єгерської служби нарахували 33 та 64 особини на двох майданчиках – дуже вже полюбляють кукурудзу», – додають у господарстві.

Також, у фотопастку попала пара червонокнижних сірих журавлів. Загалом у країні нараховують від 500–600 до 700–850 пар. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За крок до «червоної зони». На Волині можуть посилити карантин
Наступна новина Працівників митниці планують перевіряти на детекторі брехні
Останні новини
Схожі новини