За крок до «червоної зони». На Волині можуть посилити карантин

За крок до «червоної зони». На Волині можуть посилити карантин
Фото ілюстративне

Через збільшення кількості хворих на ковід, Волинська область ризикує потрапити в «червону карантинну зону», де діють найсуворіші обмеження. Там закривають ресторани, спортзали, відправляють школярів на дистанційне навчання і можуть зупиняти громадський транспорт.

Про це стало відомо у четвер, 1 квітня, під час брифінгу у Волинській облдержадміністрації.

Головна державна санітарна лікарка Наталія Янко повідомила, що наразі Волинь залишається в «помаранчевій зоні», але тут вже перевищені два показники, які відповідають «червоній зоні»: захворюваність – 140 на 100 тисяч населення (а повинна не перевищувати 100) і рівень госпіталізації (він перевищує 60 на 100 тисяч).

Читайте також: Госпіталь у Боголюбах майже заповнений. Куди далі везтимуть хворих на ковід

«Якщо буде перевищення ще хоча б одного показника, можуть бути введені серйозніші карантинні обмеження», - сказала посадовиця.

З її слів, врятувати від потрапляння в «червону зону» можуть дотримання карантинних обмежень та вакцинація. Наразі в «червоній зоні» – 10 областей і Київ.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Госпіталь у Боголюбах майже заповнений. Куди далі везтимуть хворих на ковід
Наступна новина У лісі біля Звірова встановили фотопастку. Дивись, кого зловили
Останні новини
Схожі новини