У листопаді на Волині сплатили понад 1 мільярд гривень платежів

У листопаді на Волині сплатили понад 1 мільярд гривень платежів
Фото: Діловий регіон

У листопаді цього року сума сплачених податків і зборів, які адмініструють територіальні органи ДФС у Волинській област, перевищила 1 мільярд гривень.  

«Такі надходження - своєрідний податковий рекорд, оскільки у попередні періоди у жоден звітний місяць не було мобілізовану таку суму податкових платежів, включаючи єдиний внесок на загальнообов’язкове держане соціальне страхування», - наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук

Керівник волинських фіскалів підкреслила, що вагомий бюджетний успіх став можливим завдяки відповідальній позиції волинських суб’єктів господарювання та належному податковому супроводу платників податків. 

Отож, у листопаді на Волині сплачено 320 мільйонів гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, до місцевих бюджетів спрямовано 380,3 мільйона гривень податків і зборів, до держбюджету - 349,2 мільйона гривень платежів, які адмініструють територіальні органи ДФС у Волинській області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У вагонах зі щебенем на Волині виявили більше 8 тисяч пачок прихованих цигарок
Наступна новина На Волині роблять оригінальну зупинку. ФОТО
Останні новини
Схожі новини