У Луцьк з концертом приїде найшвидший піаніст світу

У Луцьк з  концертом приїде  найшвидший піаніст світу

У Луцьку дасть концерт найшвидший піаніст планети Любомир Мельник. Виступ запланований на 10 грудня, 19.00 в Палаці культури міста Луцька.

Концерт відбудеться в рамках світового туру, який приурочений до 70-річчя піаніста, –повідомляє  kasa.in.ua.

Як зазначають організатори, Любомир Мельник – справжній новатор, який дослідив нові напрямки сучасної музики. Він не тільки вважається одним із найшвидших концертних піаністів у світі, його композиції також справді переносять слухача у нові сфери. Бачити один з його живих виступів – це не що інше, як відкриття нового розумного досвіду.

У свої майже сімдесят Любомир Мельник є автором понад 100 творів, а в дискографії має понад 20 виданих альбомів. Його талант визнають як музиканти, так і світові медіа.

Ще на початку 80-х піаніст Любомир Мельник розробив власну нотацію і техніку гри надшвидких арпеджіо (звану «безперервною музикою»), написавши безліч творів з її використанням. Оскільки мало хто може виконати його твори, Любомир виступає сам, демонструючи неймовірне і щоразу вражаюче володіння інструментом. Маестро здатний грати 19,5 нот в секунду кожною рукою. Створюється безперервне полотно звуку.

Любомир Мельник поїхав у свій перший World Tour, який розпочався з вересня і триватиме до кінця 2019 року та охопить безліч міст і країн. 

Довідково:

Любомир Мельник – композитор та піаніст українського походження, який є піонером Continuous Piano Music. Класично навчений і сильно вплинув на рух мінімалізму початку 1970-х років. Він розробив власну унікальну мову для фортепіано, названу на честь принципу збереження безперервного, неперевершеного потоку звуку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Замість армії – на заробітки: на Волині чоловіки «косять» від строкової cлужби. ВІДЕО
Наступна новина Влада до волинських селян: приходьте по дотації, у нас їх – сім видів!
Останні новини
Схожі новини