У луцьких прикордонників – новий керівник

У луцьких прикордонників – новий керівник

Начальником Луцького прикордонного загону призначено полковника Олега Вовка, який раніше виконував обов’язки заступника начальника штабу – начальника відділу організації прикордонної служби штабу Південного регіонального управління.

Представив персоналу нового керівника Луцького прикордонного загону перший заступник начальника Західного регіонального управління – начальник штабу полковник Олексій Гавель, пише пресслужба ДПСУ.

Олег Вовк є учасником проєкту «Нове обличчя керівного складу» – масштабного прозорого відбору кандидатів на посади керівників органів охорони кордону, впровадженого у Держприкордонслужбі України за підтримки Посольства США в Україні та Міжнародної організації з міграції.

Довідка: Народився Олег Омелянович Вовк 02 квітня 1978 року на Тернопільщині. На військовій службі з 1995 року. У 1999 році закінчив Академію Прикордонних військ України, у 2006 році факультет підготовки керівних кадрів Національної академії Державної прикордонної служби України. Протягом служби очолював керівні посади в Чернівецькому, Мукачівському, Чопському, Мостиському, Білгород-Дністровському прикордонних загонах, Кінологічному навчальному центрі Західного та Південного регіональних управлінь.

На посаду начальника Луцького прикордонного загону прибув з Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Нагороджений трьома відомчими медалями. «За мужність в охороні державного кордону», «За бездоганну службу», «20 років сумлінної служби».

Одружений, виховує трьох дітей.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В український літак влучили ракетою, бо не могли зв'язатись з командуванням. Командир хоче померти
Наступна новина «Вибачте, ви зайчик». Скільки можна проїхати в луцькому тролейбусі до першого штрафу. ЕКСПЕРИМЕНТ
Останні новини
Схожі новини