У луцькій гуртівні ПАККО встановили касу самообслуговування

У луцькій гуртівні ПАККО встановили касу самообслуговування
Каса сама підказує покупцю, як оплачувати товар

Після реконструкції у гуртівні ПАККО, що на вулиці Ковельській, 68, поставили касу самообслуговування.

Про це ідеться у публікації «Каса-робот, холодильний «острів», власна перкарня: як у Луцьку оновили гуртівню ПАККО. ФОТО. ВІДЕО» видання «Перший».

Ця каса сама підказує покупцю, як оплачувати товар, і дозволяє швидко та доступно, не вистоюючи в черзі, розрахуватися за придбані товари карткою, повідомила піар-менеджер мереж ПАККО і «Вопак» Ольга Андрієвська.

«У випадку, якщо виникають питання, клієнт може скористатися кнопкою виклику служби допомоги, яка встановлена біля каси самообслуговування» – додала вона.

На касі є можливість оплатити навіть алкоголь і тютюнові вироби. Для цього треба натиснути кнопку «Служба допомоги». Працівник гуртівні перевірить вік покупця і після цього за допомогою спеціального штрих-коду дозволить оплатити товар на касі самообслуговування.

Каса не дає можливості оплатити ті товари, які не мають штрих-коду.

На цій касі  можна використовувати картку клієнта гуртівні: каса «сама» на початку і в кінці процесу оплати пропонує покупцю відсканувати свою картку, аби не втратити бонуси.

Для покупців у ПАККО також працює сім звичайних кас.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чарівники, леви й мишенята: маленьким лучанам подарували виставу-казку. ВІДЕО
Наступна новина У центрі Луцька заколядували семінаристи. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини