Чарівники, леви й мишенята: маленьким лучанам подарували виставу-казку. ВІДЕО

Чарівники, леви й мишенята: маленьким лучанам подарували виставу-казку. ВІДЕО
Фрагмент вистави «Чарівник країни Оз». Скріншот із відео

Для маленьких лучан, котрі потребують особливої соціальної підтримки, актори із творчої студії Наталії Журавльової презентували виставу «Чарівник країни Оз». 

Про це ідеться у сюжеті Сфери-ТВ.

«450 діток присутні на нашому заході. Ми, звичайно, приготували для них особливі подарунки. Залучили допомогу «Дитячої місії. Україна». Творча студія Наталії Журавльової представила нову виставу «Чарівник країни Оз», – розповіла начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцькради Ліна Галан.

Після театралізованого дійства на кожного з гостей чекали додаткові гостинці.

Ліна Галан зазначає, що завдяки допомозі Волинського обласного фонду «Дитяча місія. Україна» юні відвідувачі зможуть отримати подарунки від німецьких сімей.

«Це подаруночки, які формують німецькі дітки спеціально для наших діток. В кожному пакуночку – привітання від німецької родини з Новим роком, а також книжечки, іграшки. Також усі діти отримують цукерки», – зазначила Ліна Галан.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Що потрібно робити у випадку переохолодження: поради МОЗ
Наступна новина У луцькій гуртівні ПАККО встановили касу самообслуговування
Останні новини
Схожі новини