У «ПАККО» спростували слова Пустовіта про неоформлених працівників

У «ПАККО» спростували слова Пустовіта про неоформлених працівників

Інформація про те, що в торгових мережах Луцька «Вопак» і «ПАККО» не оформлюють свої працівників не відповідає дійсності.

Про це повідомила PR-менеджерка «ПАККО» Ольга Андрієвська.

Нагадаємо, під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради в.о. Луцького міського голови Григорій Пустовіт повідомив, що низка закладів та магазинів не оформлюють своїх працівників, а відтак і не сплачують податки належним чином. Серед інших було названо торгові мережі «Вопак» і «ПАККО».

Ольга Андрієвська зазначила, що озвучена інформація не відповідає дійсності та завдає шкоди діловій репутації підприємства.

За її словами, у торгівельних закладах «Вопак» (2 магазини) та «ПАККО»(2 магазини) в Луцьку станом на 23.01.2019 офіційно, з дотриманням вимог чинного законодавства, працевлаштовано 168 працівників. Податки із заробітної плати цих працівників сплачуються згідно чинного законодавства України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чому у Луцьку закрилися піцерії «Тарантелла»
Наступна новина Чому на деяких вулицях Луцька не посипані тротуари. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини