У Луцькій райлікарні відкрили відремонтоване відділення фізіотерапії. ФОТО

У Луцькій райлікарні відкрили відремонтоване відділення фізіотерапії. ФОТО

У Луцькій центральній районній лікарні відремонтували фізіотерапевтичне відділення.

Урочисте відкриття оновлених приміщень відбулося 12 грудня.

Фінансувались роботи із районного бюджету за сприяння Луцької райдержадміністрації. Виконувало їх приватне підприємство «Луцьк-Євро-Буд». На все пішло 1421, 3 тис. грн..

Це відділення обслуговує жителів Луцького району, об’єднаних громад і не тільки.

Воно складається із восьми кабінетів, в яких надають такі послуги, як електролікування, світлолікування, магнітно-лазерна терапія, теплолікування, лікувальний масаж, УВЧ-терапія, лікувальна фізкультура, аерозольтерапія, ультразвукова терапія.

Головний лікар Луцької центральної районної лікарні Сергій Коновал розповів, що роботи виконали дуже швидко: розпочали в липні і завершили на початку грудня.

«Під час проведення цих робіт ми не переривали роботу будь-якого відділення. Процедури виконували в інших приміщеннях», – сказав він.

За його словами, у відділення придбали також сучасне обладнання. Єдине, чого не вистачає, - комп’ютерного томографа. Однак це питання вирішується і вже є приватний підприємець, який хоче орендувати приміщення і проводити в ньому обстеження.

«Наша мета – це максимально якісне надання медичних послуг. Тому тут було все дуже добре продумано: і з точки зору санепідвимог, і з точки зору безпеки, і з точки зору естетики, і з точки зору комфорту для пацієнтів. Апаратура у нас дуже сучасна, а колектив професійний», - розповіла старша медична сестра Зоя Ковальчук.

До слова, це останнє відділення, в якому проводили ремонт, бо інші відремонтували раніше.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинське містечко 100 років тому - на полотнах німецького художника
Наступна новина На луцькій вулиці знесли набиті мотлохом сараї . ФОТО
Останні новини
Схожі новини