У луцькій школі в учня виявили коронавірус. Клас пішов на карантин

У луцькій школі в учня виявили коронавірус. Клас пішов на карантин
Фото ілюстративне

В одній зі шкіл Луцька в учня виявили вірус-COVID-19, клас пішов на самоізоляцію.

Про це йшлося під час чергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, повідомили у міськраді.

Повідомляють, що загалом за останню добу у Луцьку коронавірусну інфекцію виявили у 18 осіб.

За словами заступника начальника управління охорони здоров'я міської ради Віктора Глухманюка, побільшало звернень до сімейних лікарів та педіатрів. Здебільшого скарги стосувалися симптоматики ГРВІ.

У місті обстежують об'єкти харчового та нехарчового господарства. Серед основних порушень – відсутність засобів дезінфекції, журналу температурного скринінгу тощо.

Перукарням та салонам краси також наголошено на дотриманні карантинних норм та відповідальності. З відповідним листом звернулось управління розвитку підприємництва та реклами міської ради.

Начальник управління транспорту та зв'язку міської ради Володимир Степанов поінформував, що громадський транспорт працює в штатному режимі. Особлива увага звертається на те, аби перевозили пасажирів відповідно до кількості місць для сидіння.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поділ Волині на виборчі округи: одній громаді змінили «прописку»
Наступна новина На митному посту «Луцьк» відбулися обшуки. Що про них відомо?
Останні новини
Схожі новини