У луцького мера може з'явитися ще один заступник

У луцького мера може з'явитися ще один заступник

Новою заступницею Луцького міського голови з питань діяльності виконавчих органів може стати Ірина Чебелюк.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови 16 серпня, пише Інформаційне агентство «Волинські новини».

Члени профільної комісії рекомендували до розгляду під час 61 сесії Луцької міської ради кандидатуру Ірини Чебелюк на посаду заступниці. Таку ініціативу члени комісії підтримали, але остаточне рішення про призначення приймуть на сесії.

Довідково. Ірина Чебелюк – юристка, член виконкому Луцької міськради. Народилася у 1983 році. Закінчила Київський національний університет імені Тараса Шевченка, магістр права. Працювала педагогом-організатором у ЗОШ №13, секретарем-кадровиком ТзОВ «Луцьк- Східний». Із 2008 року – юристка ТзОВ «Марк-Медіа».

Із 2013 року є членом громадської організації «Краплина життя», із 2014 року – присяжна Луцького міськрайонного суду та засновниця громадської організації «Європейське місто». У 2015 році стала членом виконавчого комітету Луцької міської ради.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Дітей можна приймати в садочок тільки зі щепленнями. Це наказ», – головна освітянка Луцька
Наступна новина Режисером ходи на День Незалежності став Алан Бадоєв. Ми пригадали його кращі кліпи
Останні новини
Схожі новини