У Луцькому госпіталі розбирають завали після пожежі

У Луцькому госпіталі розбирають завали після пожежі
Луцький військовий гарнізонний госпіталь

Волинський гарнізонний військовий госпіталь очищують від залишків пожежі.

Про це повідомляє UA:Волинь.

Нагадаємо, у ніч на 20 вересня вигоріло близько 500 квадратних метрів даху. 80 пацієнтів перевели в інші лікарні Луцька, Рівного та Львова.

Нині персонал шпиталю – на роботі, каже заступник начальника госпіталю Юрій Кабак. На територію журналістів не пускають. Завали розбирають рятувальники. Решки будівлі після пожежі вивозять технікою.

«Персонал госпіталю знаходиться на місцях. Працюють по відновленню роботи госпіталю. Обладнання не пошкоджене, втрат немає, все добре. Допомагають підрозділи ДСНС, вони працюють над очисткою даху. Виділяються військовослужбовці інших частин для надання допомоги. Працювала поліція, працювала ДСНС, слідчі. Вони взяли проби на експертизу. Коли буде ця експертиза проведена – будемо знати, що сталось», – розповів Юрій Кабак.

Працівників госпіталю харчують за кошти луцьких підприємств, розповіла    волонтерка Наталія Ариванюк. Каже: забезпечили їжею та речами першої необхідності евакуйованих пацієнтів.

Сімох хворих, які переведені до обласної інфекційної лікарні, волонтери харчують почергово.

«Встановили такий графік по харчуванню, тому що лікарня не забезпечена так, як забезпечений госпіталь по харчуванню, і там треба більш посилене, в кого немає дієти. В нас на сьогодні стоїть питання, що електромережі не підключені, і в нас працює понад 50 чоловік», – каже Наталія Ариванюк.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 23 вересня
Наступна новина Відгримів фестиваль «Осінні барви Торчина»
Останні новини
Схожі новини