У луцькому магазині – новорічні акції на брендові годинники та прикраси

У луцькому магазині – новорічні акції на брендові годинники та прикраси

Напередодні різдвяно-новорічних свят Торгова мережа ДЕКА приготувала для своїх клієнтів чудові подарунки.

Тут можна зі знижками придбати годинники відомих світових брендів, отримати кешбек за покупку та бонуси для купівлі ювелірних виробів.

Мрії здійснюються не тільки в казках. Купуючи брендові годинники в ДЕКА зі знижкою до 50%, отримуй персональну «сніжинку» на знижку! Повір в свою удачу, і в Новорічну ніч твоя сніжинка не зникне, а стовідсотково принесе повернення вартості твого нового годинника! Щасливчикам повернуть всі або частину коштів за придбаний годинник. Акція діє з 05.12.2018 по 13.01.2019. Акції діють на сайті deka.ua та у всіх магазинах мережі, один з яких нещодавно відкрився у Луцьку.

Годинники за півціни та кешбек до 100 %

До 13 січня у магазині ДЕКА можна придбати годинники зі знижкою 50%.

Крім того, 31 грудня та 13 січня серед покупців відбудуться розіграші, у кожному з яких буде по три переможці. Щасливчикам повернуть частину коштів за придбані годинники. Розмір кешбеку становитиме 100, 75 та 50 %.

Випробуйте свою удачу! А раптом одним із щасливчиків станете Ви?

Купуєш годинник – отримуєш бонуси на прикраси

Завдяки ДЕКА вразити своїх близьких та друзів можна буде не тільки новими годинниками, а й оригінальними прикрасами.

Якщо до 31 січня ви купите у цій мережі брендові годинники, то отримаєте кешбек 20 % у вигляді бонусів, якими зможете оплатити до 30 % вартості ювелірних виробів від торгової марки CHRISTINA.

Вишукані сережки, каблучки, браслети чи кольє доповнять ваш образ у новорічну ніч або ж стануть ідеальним подарунком для найрідніших.

Подаруйте собі емоцію свята від ювелірного бренду CHRISTINA –  втілення жіночності, легкості і свята в цінних прикрасах. Тільки в ДЕКА, купуючи брендові годинники з 5 грудня 2018 по 31 січня 2019 року, отримуєте 20% вартості бонусами, за допомогою яких ви можете оплатити до 30% ціни ювелірних прикрас CHRISTINA! Купуйте годинник і прикрашайте сімейне свято ювелірними виробами від CHRISTINA!

Торгова мережа ексклюзивних годинників ДЕКА є офіційним партнером багатьох європейських, американських та японських брендів, зокрема таких як Longines, Michael Kors, CASIO, Hugo Boss, Diesel.

У магазині можна придбати годинники різних стилів: класичні, спортивні чи фешн-годинники. Вони можуть бути різних кольорів та форм, з різних матеріалів, з оздобленням чи без нього.

Є годинники з додатковими функціями, як-от: водостійкість, протиударність, наявність крокоміра чи хронометра.

Крім того, можна обрати різні ремінці до годинників, а також футляри чи засоби для догляду. 


Магазин мережі ДЕКА у Луцьку розташований на першому поверсі у торгово-розважальному центрі «ПортCity». Він працює з 10:00 до 22:00 без вихідних.


Годинники ДЕКА у Луцьку

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стильно та престижно: у Луцьку можна придбати годинники відомих брендів світу


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Солодощі, медичні набори та «щирі вітання»: На Волині представники партій роздавали подарунки
Наступна новина Дощ з мокрим снігом і погана видимість: волинян просять бути обережним за кермом
Останні новини
Схожі новини