У Луцькому НТУ читали лекції турецькі викладачі

У Луцькому НТУ читали лекції турецькі викладачі

У рамках міжінституційних угод між Луцьким національним технічним університетом та ЗВО Памуккале (Туреччина) відбулася мобільність за програмою «Еразмус+».

Зокрема, з 29 квітня по 2 червня до Луцького НТУ приїхали двоє викладачів турецького університету: Нільгюн Кабей та Севілай Ґетін, – повідомляє інформаційний відділ ЛНТУ. 

Зустрічали гостей завідувач кафедри матеріалознавства Микола Мельничук і завідувач кафедри електроніки Валентин Заблоцький.

Відтак, освітяни провели 8-годинний курс лекцій для студентів технологічного факультету, які навчаються на бакалавраті та магістратурі, на теми: «Матеріали для біомедичної хімії» та «Мікроелектроніка».

Читати також: Як студенти Луцького НТУ проходили навчання на полігоні. 

«Дуже приємно, що поле для наукової дискусії розширюється. Так, в рамках програми «Еразмус+» ми маємо можливість познайомитися з іноземними викладачами та розвинути співпрацю. Ми знайшли та окреслили багато спільних тем для наукових та освітніх проектів, актуальних для обох університетів.

Дуже позитивно, що ми маємо такі можливості, особливо з партнерами з Туреччини, адже вони мають багато перспектив в науковій складовій. До слова, Памуккале налічує 56 тисяч студентів», - резюмував Микола Мельничук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У мерії Луцька звільнили начальнику відділу
Наступна новина Напередодні сесії: позиції фракцій
Останні новини
Схожі новини