У Луцькому НТУ - нова спеціальність

У Луцькому НТУ - нова спеціальність

У Луцькому національному технічному університеті готуватимуть «нових» спеціалістів.

Студенти вишу мають змогу отримати сучасну спеціалізацію «Механотроніка» для прогресивної промисловості, – повідомляють в інформаційному відділі ЛНТУ. 

Зауважимо, механотроніка – розробка автоматизованих електромеханічних систем. Певною мірою це можна розглядати як «сучасний дизайн машинобудування» в тому сенсі, що конструкція механічної системи повинна складатися з елементів електричного / електронного та комп’ютерного керування, що входить в повну технічну систему – машинобудування. Простіше кажучи, механотроніка – гібрид механічної, електричної та комп’ютерної техніки.

Інженери «Механотроніки» працюють в таких галузях, як робототехніка, аерокосмічні, медичні технології, видобуток або оборона, обробка матеріалів, взаємодія між людиною та машиною, машинобудівне, харчове, хімічне та інше виробництво, безпілотні антени і наземні транспортні засоби, а також сфера освіта.

Вони можуть працювати в лабораторіях, високотехнологічних компаніях, великих глобальних підприємствах, переробних заводах або інженерних бюро, але також можуть брати участь у дослідженнях у таких галузях, як біоінженерія, нанотехнології та робототехніка.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині відкриють РАЦС європейського зразка
Наступна новина Поки старі господарі шукали, нові – ледь не вбили: зворушлива історія порятунку кота у Луцьку
Останні новини
Схожі новини