У Луцькому НТУ з’явиться нова спеціальність

У Луцькому НТУ з’явиться нова спеціальність

Вже в наступному році на кафедрі української та іноземної лінгвістики Луцького НТУ розпочнеться набір на спеціальність «Філологія (прикладна лінгвістика)».

Про це стало відомо 27 грудня під час презентації спеціальності у головному корпусі ЛНТУ.

«Ця спеціальність дуже важлива для студентів, адже вона дасть належну та ґрунтовну підготовку фахівців, які в подальшому зможуть реалізувати себе на міжнародній арені», – розповідає ректор вишу Петро Савчук.

Ректор наголосив, що великою проблемою для сучасних українських фірм є відсутність справжнього фахівця, який зможе виходити на міжнародні ринки. Для цього необхідно розвивати та удосконалювати рівень мовної комунікації, тому у вузі готуватимуть таких спеціалістів.

«Родзинкою» навчання на цій спеціальності є вивчення іноземної мови з волонтером Корпусу Миру Джейсоном Маккрола, який запевнив, що «прикладна лінгвістика є центром світової науки».

За чотири роки навчання студенти здобудуть кваліфікацію бакалавра філології, лінгвіста (англійська, німецька мови), інженера інформаційних систем.

Доктор педагогічних наук, професор кафедри української та іноземної лінгвістики Олена Ковальчук вірить в успіхи та досягнення луцьких студентів.

«Наші випускники будуть користуватися великим попитом, адже на ринку праці спеціалістів в області нових комп’ютерних технологій роботодавці дуже потребують», – наголосила вона.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 2017 року біженців у Європі поменшало. ВІДЕО
Наступна новина Вчені висунули нову версію появи ВІЛ в організмі людини
Останні новини
Схожі новини