У луцькому пологовому – дві пацієнтки з коронавірусом

У луцькому пологовому – дві пацієнтки з коронавірусом

Станом на 31 серпня у Луцькому клінічному пологовому будинку перебувають дві пацієнтки з підтвердженим коронавірусом і одна – з підозрою на цю недугу.

Про це у коментарі ІА ВолиньPost повідомили в адміністрації закладу.

Інформують, що ситуація – під контролем, хворі – у задовільному стані. Жодна з них не підключена до апарату штучної вентиляції легень.

Додають також, що Луцький клінічний пологовий будинок – заклад першої хвилі госпіталізації хворих на коронавірус, тож усіх вагітних жінок з області, у яких виявляють недугу, мають госпіталізовувати інфекційною бригадою саме сюди.

Більше того, зауважують, що заклад повністю забезпечений усім необхідним, тут дотримуються протиепідемічних заходів. З хворими на коронавірус працюють окремі команди медиків у окремих, спеціально облаштованих під ці потреби приміщеннях.

Загалом у Луцькому клінічному пологовому 36 ліжок передбачені для лікування хворих на коронавірус та пацієнток з підозрою.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Не доїхав додому: рідні розшукують 21-річного волинянина
Наступна новина В Україні знову за добу – понад 2 тисячі заражених коронавірусом
Останні новини
Схожі новини