У луцькому  «Там Тамі» запрацювала каса самообслуговування. ФОТО  

У луцькому  «Там Тамі» запрацювала каса самообслуговування. ФОТО  

У гіпермаркеті «Там Там» працює каса самообслуговування. На ній покупець може сам оплатити товар, але тільки з допомогою банківської картки. До того ж алкогольні і тютюнові вироби каса тимчасово не «пробиває». 

Каса працює уже кілька днів. Як розповіла директор з маркетингу компанії «Континіум-Трейд» Ольга Берестяна, до кінця листопада у гіпермаркеті планують встановили ще 5 кас самообслуговування.

«Це європейський тренд. Така каса дозволяє людям не стояти в черзі і швидше оплачувати свої товари, адже робота каси не залежить від касира. До того ж ми демонструємо своїм клієнтам, що довіряємо їм» - пояснила Ольга Берестяна.

Вона додала, що компанія готує проморолик, аби допомогти клієнтам навчитися працювати з касою. «У випадку, якщо виникають питання, клієнт може скористатися копкою виклику касира, яка встановлена біля каси самообслуговування» - пояснила директор з маркетингу.

На касі тимчасово неможливо оплатити алкоголь і тютюнові вироби. Це пов’язано зі встановленими законом віковими обмеженнями для покупців таких товарів – пояснила Ольга Берестяна. 

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцький активіст Чуріков розповів про закулісся шоу «Нові лідери» на ICTV
Наступна новина «З ним не страшно знову лягти в окоп», - Павло Ковальський і Валерій Голентюк. POBRATYMY
Останні новини
Схожі новини