Перші враження лучан про нову касу у «Там Тамі»

Перші враження лучан про нову касу у «Там Тамі»

Лучани діляться враженнями від появи каси самообслуговування у гіпермаркеті «Там Там». Відзначають труднощі, пов’язані з перевіркою охоронцем, втім кажуть, що сама поява такої каси – безумовний плюс.

«Вчора розраховувалася на цій касі. За мною дивився охоронець, щоб все пробила. Але, думаю, якщо ця на касі буде багато людей, проконтролювати буде важче» - повідомила лучанка Влада Жорняк.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У «Там Тамі» запрацювала каса самообслуговування

Лучанин Сергій Шараєвський описав власний досвід:

«Був одним із перших, хто розраховувався на цій касі. Запросив знайомий "протестуваати". Мав багато товарів. Не пробилися яйця, які не мали штрих-коду і жоден код магазину не підійшов (хлопці все перепробували). Так що довелося стояти ще в одній черзі. Також охоронець в довгому чекові хвилин 10 перевіряв кожен товар. Це теж забрало час».

Сергій Шараєвський робить висноки: 1. Йти на таку касу варто з невеликою кількістю товару. 2. Треба звернути увагу, щоб весь товар мав штрих-код.  

«І третє: надіюся, що оту довгу перевірку чека охоронцем вони заберуть, бо втрачається смисл цих кас взагалі» - вважає він.

А от іншому лучанину – Андрієві Сіруку –  усе подобається.

«Сьогодні тестив касу самообслуговування в «Там Тамі». Дуже швидко і зручно! Нарешті і до нас дійшла Європа. Але походу нашим людям то не дуже зрозуміла річ - і далі в чергах стоять...» - описав своє враження Андрій Сірук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Їх вітали, а вони від армії косили – активістка з Луцька про традиції «чоловічого» свята
Наступна новина У центрі Луцька приймали присягу ліцеїсти. ФОТО
Останні новини
Схожі новини