Луцький активіст Чуріков розповів про закулісся шоу «Нові лідери» на ICTV

Луцький активіст Чуріков розповів про закулісся шоу «Нові лідери» на ICTV
Кадр зі зйомок програми «Нові ділери»

Активіст і політик Сергій Чуріков, який брав участь у зйомках телешоу «Нові лідери» пояснив, що вибув зі змагання, не увійшовши у десятку переможців.

Він пояснив, що на записі програми був його виступ, як і інших ста учасників,  втім він не потрапив у ефір.

Другий випуск програми вийшов в ефір 11 жовтня, у ньому оголосили десятку фіналістів. Крім Чурікова, у шоу брали участь, але теж не пройшли до десятки фіналістів колишній депутат Луцької міської ради, юрист Андрій Осіпов і співзасновник громадянського руху «Свідомі» Тарас Шкітер

«Правила, оприлюднені на старті передбачали трансляцію усіх виступів лідерів з 100 наживо. Насправді показали тих, хто потрапив до 10 та ще кілька виступів. Організатори кілька разів змінювали правила під час проекту. Чи вбачаю я в цьому змову олігархів чи всесвітнього зла:)? Точно - ні. Формат шоу доопрацьовувався в процесі, тому організатори були такими «гнучкими». – пояснив Чуріков.

«Взагалі я розумів на старті, що Нові лідери - не олімпійські ігри, а телевізійне шоу, де основне - зробити якісний продукт для глядачів» - додав він.

«Багато хто говорив, що НЛ - це проект зі створення нової політичної сили під контролем Пінчука для підтримки Вакарчука чи ще когось. Нічого такого не помітив. Хоча теоретично таке шоу є гарним варіантом кастингу активістів та хедлайнерів для якогось політичного проекту» - припускає Сергій Чуріков.

Він зізнався, що під час свого виступу хвилювався:

«Хвилювався, хоча маю певний досвід публічних виступів. На початку підтримка моєї ідеї серед аудиторії буда 51%. Реєструючи на проекті ідею про доступні авто, я чудово розумів, що вона ділить аудиторію навпіл. І часто ці половини дуже ворожі один до одного.

Я мав на меті збільшити кількість прихильників економічної лібералізації імпорту авто. Якщо простою мовою - зменшення ставки податків та зняття обмежень. Сподіваюсь, що я разом з багатьма активістами, які борються за європейські правила на ринку авто, збільшили підтримку цієї ідеї. В аудиторії Своюоди Слова мені це вдалось. Після закінчення мого виступу мене підтримало вже 57%.

Проте цього було замало, щоб опинитись в ТОП-10. Рішення суддів було не на мою користь».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Боєць АТО з Волині «Абдула» зняв кліп на власну пісню. ВІДЕО
Наступна новина У луцькому  «Там Тамі» запрацювала каса самообслуговування. ФОТО  
Останні новини
Схожі новини