Луцький «Там Там» відкрили після повного оновлення

Луцький «Там Там» відкрили після повного оновлення
Гіпермаркет «Там Там». Фото 12 канал

Луцький гіпермаркет «Там Там» відкрили після повного оновлення.

Реконструкція  тривала кілька місяців. Відділи закривали поетапно, аби не припиняти роботу магазину повністю, – пише 12 канал.

У гіпермаркеті з’явилося кілька оновлених продуктових відділів. Зокрема м’ясний, рибний, фреш-зона, відділ із напоями. Запрацювала своя коптильня.

В «Там-Тамі» оновили холодильне обладнання, вітрини та каси, встановили кавові автомати. Смакувати коваю можна на місці або взяти напій з собою.

У новому гіпермаркеті – нова концепція. Керівниця об’єднаного бізнесу ТРЦ «ПортCity»  та гіпермаркет «Там Там» Наталія Антоненко розповіла, що над проектом команда працювала понад півтора року.

«За даними опитувань, впізнаваність бренду «Там Там» у західній частині України – понад 96%. Тож ми не маємо права його міняти, але трохи змінили концепт. Тепер «Там Там» — це сімейні покупки, сімейні традиції. Ми зрозуміли, що сім’я для Волині — дуже важливий акцент», – зазначила Наталія Антоненко.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина І вдарив у дзвони в Жидичині... Як Порошенко «будив» Волинь. Репортаж
Наступна новина Святкували з Дзідзьо, Білик і Педаном. Фоторепортаж із дня народження «ПортCity»
Останні новини
Схожі новини