У луцькому центрі обслуговування платників податків запрацювала електронна черга

У луцькому центрі обслуговування платників податків запрацювала електронна черга

З 3 грудня 2018 року в Центрі обслуговування платників Луцької ДПІ Луцького управління ГУ ДФС у Волинській області у тестовому режимі працює електронна черга.

Від 4 грудня і надалі для отримання адміністративних послуг кожен відвідувач Луцької ДПІ повинен зареєструватися в електронній черзі, повідомляє Луцьке управління ГУ ДФС у Волинській області.

Тобто, процедура отримання послуги передбачатиме спілкування з модератором, котрий повинен зареєструвати звернення за відповідною послугою та видати талон з номером у черзі для отримання адмінпослуги у працівника центру.

Інформація про всіх відвідувачів, котрі зареєструвалися для отримання адмінпослуги в порядку черговості відображатиметься на електронному табло.

 В ГУ ДФС у Волинській області просять врахувати, що протягом одного робочого дня конкретну послугу в ЦОП може отримати не більше 50 платників.

Тобто, для отримання однієї адмінпослуги, наприклад видачі картки платника податків, протягом одного робочого дня може бути зареєстровано не більше 50 осіб.

«Тож, плануючи свій візит до Центру обслуговування платників Луцької ДПІ, варто обов’язково врахувати  наявність електронної черги  для отримання послуги», - наголошують в Луцькому управлінні ГУ ДФС у Волинській області .

Читати також: У луцькому ЦНАПі відтепер в чергу можна записатися онлайн


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Наймолодші клієнти ПриватБанку мають шанс відвідати Legoland
Наступна новина У школі під Луцьком запустили свій телеканал. ФОТО
Останні новини
Схожі новини