У Луцькому ВПУ обговорили проблеми профтехосвіти. ВІДЕО

У Луцькому ВПУ обговорили проблеми профтехосвіти. ВІДЕО

На Волині, як показала практика, напрямок профтехосвіти останнім часом набирає розвитку.

Аби окреслити зроблене та обговорити подальші кроки за напрямком, на базі Луцького вищого професійного училища, зібрали кущову нараду, – йдеться у сюжеті телеканалу Сфера-ТВ.Луцьк.

За круглим столом – директори Волинських закладів профтехосвіти та представники влади. Першим болить тема якісної підготовки кадрів, для других серед основних питань - наповнення бюджету за рахунок робочої сили.

Стратегія, планування, навчання за європейськими стандартами та обов’язково практика. Все це є запорукою підготовки гідних та професійних кадрів. Один із успішних навчальних закладів галузі – Луцьке Вище професійне училище сьогодні демонструє колегам з районів, як працювати на результат.

Плюсом для ВПУ та й міста Луцька загалом, стало запровадження професій загальнодержавного значення. Це був своєрідний поштовх до укладання контракту з Міністерством освіти, стверджує директор Луцького ВПУ Володимир Романюк, результатом якого, у 2018-му році надходження ВПУ становили понад мільйон гривень, а в поточному - майже мільйон чотириста тисяч гривень.

Ще один, важливий момент - співпраця з потужними підприємствами. Це значно збільшує надходження від виробничої практики.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Син на плечах приніс застреленого батька, - священик з Волині - про найтрагічніші дні Майдану
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 20 лютого
Останні новини
Схожі новини