У Луцькому зоопарку курка виховує дитинча дикої качки. ФОТО

У Луцькому зоопарку курка виховує дитинча дикої качки. ФОТО
джерело фото: facebook.com/zoolutsk

Дике каченя взяла під опіку квочка у Луцькому зоопарку.

Фото незвичайної «родини» опублікували на сторінці зоопарку у Facebook.

«Де воно взялося посеред однієї з центральних вулиць Луцька – проспекту Волі – можна тільки гадати. Те, що не потрапило під авто чи в пазурі-пащу кота чи пса, – теж диво. На щастя, його знайшли добрі люди і принесли до Луцького зоопарку. Так тут оселилося малесеньке, щойно з яйця, дитя дикої качки», – йдеться в дописі.

«А на господарському дворі в той же час вилупилася малеча у курки. Тож варіантів, до кого спробувати влаштувати «під опіку» каченя, чесно кажучи, не було. Й ідею успішно реалізували. Тож у мами-курки з’явилося ще одне дитинча – щоправда, «трохи» на інших не схоже. Та це тільки додавало шарму. Треба бачити, як мило виглядала ця родина!» – продовжують в зоопарку.

«Однак на ставу в зоопарку теж мешкають дикі качки. Тож за якийсь час працівники зоопарку спробували поєднати маля, що вже підросло і набралося сил, із, так би мовити, своїми. Але… двічі робили спроби – і двічі маля вертало на господарський двір до тієї, яка подарувала піклування, любов і шанс на життя. Так вже й мешкають – мама-квочка, курчата і каченя-знайда. Великою дружною сімейкою, де панує справжня любов», – розповідають на сторінці установи.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцькому зоопарку – смугасте поповнення. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Мальовнича Волинь: фоторепортаж із озера Турське
Наступна новина На Волині вивозять за кордон ділову деревину?
Останні новини
Схожі новини