У Луцькому зоопарку зібрали урожай. ФОТО

У Луцькому зоопарку зібрали урожай. ФОТО
фото з допису в Facebook

На території Луцького зоопарку збирали врожай з рослин, які тут з’явилися у травні.

Про це повідомляють на сторінці установи у Facebook.

«Навесні посадили, а нині компанія Syngenta в Україні за підтримки Луцької міської ради провела у нас свято! Адже звичайними осінньо-польовими роботами захопливе дійство збору з безліччю конкурсів, майстер-класами та смаколиками не назвеш», – йдеться в дописі.

Отож, у суботу на гостину до Луцького зоопарку прийшли й організатори проекту, і його учасники – члени родин учасників АТО та діти зі складних сімей. Ведучі одразу ж окреслили «фронт» робіт – зібрати врожай, поєднуючи це із виконанням різного типу завдань. Коли діти із цим впоралися, то для відновлення сил та енергії отримали смачні презенти – варену кукурудзу.

Також для дітей провели майстер-класи. Вони на вибір могли створити з паперу або листівки, або бджілок. Причому дорослі теж не відмовлялися випробувати свої творчі здібності.

Тож кілька годин минули драйвово та насичено. І з побажанням у ще більшому товаристві зустрітися на весняній висадці вже у 2019 році.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поліція прокоментувала інформацію про захоплення волинської шахти
Наступна новина Журналісти «Першого» переїжджають працювати в коворкінг. ЕКСПЕРИМЕНТ
Останні новини
Схожі новини