У луцької церкви Фіміам змінився керівник

У луцької церкви Фіміам змінився керівник
Церква Фіміам у Луцьку

Старший пастор церкви Фіміам у Луцьку Павло Миронюк склав свої повноваження.

Натомість керівником став пастор Олександр Ткачук, – написав Павло Миронюк на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Дорогі друзі, з 1995 року по сьогодні, я і моя сім’я присвятили своє життя служінню Богу в чудовій церкві Фіміам у Луцьку. З 1999 року я виконую служіння пастора цієї церкви. Третього лютого, я оголосив про своє рішення передати обов`язки старшого пастора церкви», – зауважив він.

«Я зробив це для того, щоб дати можливість для нового дихання, нового етапу розвитку і росту церкви під керівництвом духовно зрілих, але молодших служителів, які зможуть мобілізувати молоде покоління і також надихати і вести старше покоління. Я зробив це заради ще більшого і кращого розвитку нашої лідерської команди. Сьогодні наша церква підтвердила пасторське служіння усіх наших пасторів відповідальних за різні напрямки роботи і обрала на виконуючого обов`язки старшого пастора церкви Фіміам Олександра Ткачука, мого хорошого друга і брата у Христі!» – додав чоловік.

Павло Миронюк зауважив, що залишається пастором у Фіміамі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ковельчанка пішла на «Голос країни», бо так «порадив Кузьма»
Наступна новина Супрун розповіла, коли дитину з кашлем можна вести в садок і школу
Останні новини
Схожі новини