У Луцькраді передумали зносити кіоски на Центральному ринку

У Луцькраді передумали зносити кіоски на Центральному ринку
Вхід до Центрального ринку

Депутати Луцької міськради прийняли рішення не зносити 20 кіосків на вулиці Замковій на Центральному ринку.

Відповідне рішення вони ухвалили під час пленарного засідання 51-ї сесії міської ради у п’ятницю, 21 грудня, повідомляє ІА Волинські новини.

Раніше на виконкомі міськради ухвалили рішення демонтувати 20 контейнерів на ринку. Підприємці звернулись до депутатів, аби це рішення відмінили. Втім, на засіданні комісії з питань земельних відносин та земельного кадастру. їм порадили звертатись до суду. 

Під час сесії депутат Микола Федік розповів, що це питання вже розглядалося на минулих засіданнях. «Підприємці просили скасувати рішення виконкому про знесення контейнерів, поки немає концепції розвитку Старого міста. Звернення підприємців надійшло знову», - зазначив депутат.

Радник міського голови Ігор Поліщук наголосив, що була думка знесення цих контейнерів, однак нині дійшли консенсусу з підприємцями і вони сплачують орендну плату в комунальне підприємство «Луцькі ринки».

У результаті депутати відмінили рішення виконавчого комітету про знесення.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волиньрада проситиме Кабмін розібратися у справі ДП «Волиньторф». ВІДЕО
Наступна новина Крижана небезпека: лучан попереджають про бурульки. ФОТО
Останні новини
Схожі новини