У Луцьку 14 будинків та дитячий садок залишаться без води та тепла

У Луцьку 14 будинків та дитячий садок залишаться без води та тепла

У Луцьку через витік на ділянці мережі поблизу вул. Січової, 3-а 14 будинків та  один дитячий садок залишаться без централізованого опалення та гарячого водопостачання. 

Про це йдеться на сайті ДКП «Луцьктепло». 

Через витік на ділянці мережі поблизу вул. Січової, 3-а довелося припинили надання послуг з централізованого опалення та гарячого водопостачання для багатоквартирних житлових будинків на вул. Січовій, 3, 3-а, 5, 7, 10; вул. Дорошенка, 1, 1-а; ДНЗ №35 на вул. Січовій, 24. Окрім цих будинків, без гарячого водопостачання також залишилися будинки на просп. Відродження, 9, 11, вул. Захарова, 12, 14.

Спеціалістам підприємства вдалося визначити приблизне місце витоку, відтак завтра, 21 лютого, розпочнуться роботи з ліквідації витоку. В разі необхідності та задля ліквідації витоку і відновлення послуг для мешканців усіх будинків за один день робочий день працівників, задіяних для виконання робіт, буде продовжено.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Серед евакуйованих українців з Китаю є волиняни
Наступна новина «Я вирішила приєднатися до людей в обсервації», – заява міністерки охорони здоров'я
Останні новини
Схожі новини