У Луцьку 24 будинки й досі залишаються без опалення

У Луцьку 24 будинки й досі залишаються без опалення
Фото ілюстративне

Без опалення в Луцьку залишаються 24 житлові будинки. 

Про це йдеться на сайті ДКП «Луцьктепло».

28 жовтня аварійно-відновлювальні роботи завершилися на трьох об’єктах, на чотирьох продовжаться 29 жовтня.

Нагадаємо, лучани не платитимуть за той час, коли сиділи без тепла через пориви

Сьогодні, 29 жовтня, триватимуть земляні роботи та розпочнуться зварювальні роботи на вул. Рівненській, 83, де через витік на мережі послуга з постачання теплової енергії відсутня в мешканців будинків на вул. Рівненській, 83, 83а, 85, 87, вул. Хурсенка, 50, 52. А також заплановано розпочати земляні роботи на вул. Конякіна, де через витік на тепловій мережі ЦТП на вул. Конякіна, 8 без опалення залишаються будинки на вул. Конякіна, 14а, 14б.

Учора ж було завершено зварювальні роботи на мережах на вул. Гордіюк, 4а, що дозволило відновити опалення для відповідного житлового будинку. Також впродовж дня завершено роботи із заміни запірної арматури на вул. Січовій, 1а та відновлено послугу з постачання теплової енергії для Медучилища, БТІ та ЖКП №7. Зварювальні роботи завершилися також на вул. Клима Савура, 2, однак послугу не відновлено, оскільки зі свого боку продовжує роботи балансоутримувач житлових будинків на вул. Клима Савура, 2 та 4. Послугу буде відновлено після завершення робіт завтра впродовж дня. 

Також, 28 жовтня, завершили земляні роботи на вул. Львівській, 61б. Роботи із заміни аварійної ділянки трубопроводів для відновлення опалення для будинків на вул. Львівській, 61, 61а буде виконано завтра, 29 жовтня. Окрім того, земляні роботи було завершено на просп. Відродження, 32, де через витік на теплових мережах без опалення залишається ЗОШ №22. Зварювальні роботи заплановано виконати завтра.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині за минулу добу виявили більш як 600 хворих на ковід
Наступна новина Лише дві області в Україні залишаються «жовтими»
Останні новини
Схожі новини