Лише дві області в Україні залишаються «жовтими»

Лише дві області в Україні залишаються «жовтими»
Фото ілюстративне

Станом на 29 жовтня в "жовтій" зоні епідемічної небезпеки перебувають дві області України - Закарпатська й Кіровоградська.

Про це свідчать дані Міністерства охорони здоров'я, пише Українська Правда.

Вісім областей за даними "червоні": Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Миколаївська, Одеська, Рівненська Сумська, Херсонська. Решта регіонів перебувають у "помаранчевій" зоні епіднебезпеки.

Рівень захворюваності на коронавірус при визначеному показнику 75 на 100 тисяч населення загалом по країні складає 703 на 100 тис.

Серед регіонів найвищий рівень захворюваності – на Херсонщині: 1 343 на 100 тис. населення.

До слова, з 30 жовтня ще 7 областей України офіційно стануть "червоними". Державна комісія з ТЕБ та НС вирішила встановити з 00 години 00 хвилин 30 жовтня 2021 року "червоний" рівень епідемічної небезпеки на території Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Луганської, Львівської, Хмельницької та Чернігівської областей.

Київ з 1 листопада офіційно переходить у "червону" зону Covid-19. Столиця також запровадить жорсткіші карантинні обмеження, зокрема закриє громадський транспорт для невакцинованих громадян.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку 24 будинки й досі залишаються без опалення
Наступна новина На Волині перевізники влаштували страйк. Що вимагають
Останні новини
Схожі новини