У Луцьку 6-річний хлопчина живе в старій хатинці без газу, тепла і води

У Луцьку 6-річний хлопчина живе в старій хатинці без газу, тепла і води

У Луцьку виявили неблагополучну сім’ю, яка мешкає у хатинці без газу, тепла і води.

Про це повідомляє активістка «Самооборони» Світлана Прохватило, яка закликає допомогти родині, зокрема 6-річному хлопчику, його мамі, яка потребує реабілітації та її молодшому брату.

«Є одна неблагополучна родина, в якій є хлопчик 6 років. Бідосік заляканий, не посміхається ніколи, замурзаний і не доглянутий, має кучу комплексів, а йому восени до школи. Живе з не дуже хорошою мамою і з її молодшим братом в старій хатинці без газу, тепла і води. Харчується погано.

Взялись своїм екіпажем допомогти і приглянути за родиною. Маму переконуватимемо виправити свою поведінку та пройти реабілітацію, а дітям допомагатимемо іграшками, їжею, одягом. Навідуємось раз-два на тиждень», — розповідає Світлана.

Жінка звертаєтся до всіх небайдужих пожертвувати прості речі для життя, адже діти не мають навіть елементарного.

«Хочу «клянчити» у вас друзі допомогу, хто що може від одягу до постільної білизни, рушники, ковдри, подушки. Може є непотрібні килими або доріжки. Бо — жах, в яких умовах ті діти. «Потрусіть», будь ласка, полички в своїх шафках , впевнена там щось знайдеться, чим ви вже не користуєтесь, а ваші дітки виросли з деякого одягу. Буду дуже вдячна! Давайте всі дружно допоможемо», — закликає самооборонівка.

Якщо ви готові допомогти, телефонуйте Світлані: +380 (66) 300 31 16

На фото умови життя дітей та їх мами.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Випускний 2018 в Україні: дата святкування в школах
Наступна новина «Казкар» Моклиця та нетерплячий Була: польський експерт проаналізував мову тіла луцьких політиків
Останні новини
Схожі новини