У Луцьку бабусю морили голодом, - ЗМІ

У Луцьку бабусю морили голодом, - ЗМІ

У Луцьку патрульні поліцейські врятували виснажену бабусю, яку замкнули у квартирі.

Бабуся мешкає у будинку на вулиці Гордіюк, повідомила прес-служба патрульної поліції Волинської області.

До поліції звернулась сусідка. Вона розповіла, що бабуся вже декілька днів не виходить на зв’язок.

«Спільно з рятувальниками пробрались у житло 76-річної пенсіонерки. Жінка лежала на землі і була дуже виснаженою. Її забрали до лікарні», – повідомила прес-служба.

Як повідомляє видання T1.UA, із власних анонімних джерел їм стало відомо, що жінку морить голодом власна дочка. У квартирі проживає три жінки різного покоління: постраждала, її донька та онука. На час новорічних свят онука, яка навчається у Луцькому технікумі, була відсутня. Її ж мати, зачинивши постраждалу вдома і не залишивши їй ключів, пішла святкувати до знайомого.  

Сусідка жінки викликала рятувальників, патрульних та швидку, адже її занепокоїв ледь чутний голос бабусі. За словами постраждалої, її залишили саму без їжі в квартирі і навіть не провідували.

До слова, в той час, коли матір госпіталізували, дочка гуляла зі собачкою та знайомим під вікнами будинку з іншої сторони.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина До Луцька їде новорічна вантажівка «Сoca-Cola»
Наступна новина Гурт «Цвіт Кульбаби» пояснив, чому зірвався його виступ у Луцькому замку
Останні новини
Схожі новини