У Луцьку батьки дітей без щеплень вийдуть на мітинг

У Луцьку  батьки дітей без щеплень вийдуть на мітинг

У Луцьку збираються підтримати Всеукраїнську акцію-мітинг, аби звернути увагу влади  на ситуацію з відмовами у прийнятті/відстороненням від навчального процесу дітей, які не мають щеплень, а також направленням здорових дітей під час навчального процесу налікарсько-консультативні комісії.

Акція відбудеться 4 березня об 11.00-14.00 год  біля будівель Луцької міської ради (11:00) та Волинської обласної державної адміністрації (12:00), – повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці лучанка Олена Кремінь.

Організатор акції-мітингу – громадська організація «Вакцинація: Вільний Вибір». 

«Представниками адміністрацій учбових закладів та медпрацівниками даються необгрунтовані заборони на відвідування навчальних закладів тих дітей, які не мають одної чи декількох проф. щеплень. Ми, батьки, відстоюємо законне право наших дітей на навчання, прописане Конституцією ст.53 і Законом про освіту ст.3., Конвенцією про права дитини та Загальною декларацією прав людини», – йдеться у повідомленні.

«Вакцинація як РИЗИКОВАНЕ медичне втручання є виключно добровільною процедурою, а рекомендовані листи та накази обласних відділів охорони здоров'я та освіти елементарно суперечать Конституції та нормам діючого законодавства України», – зазначає жінка. 

«Лише батьки по законодавству та совісті несуть відповідальність за життя та здоров'я своїх дітей. 
Ми, батьки, вийдемо на мітинг з вимогою не чинити тиск на нас і на наших дітей, та зупинити порушення їх конституційних прав», – написала Олена Кремінь.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку на Чорновола продають дворівневу квартиру з горищем. ФОТО
Наступна новина Зупинити середньовіччя: в Україні хочуть ліквідувати шкільні туалети надворі
Останні новини
Схожі новини