У Луцьку біля школи №3 побилися діти. Поліція почала розслідування

У Луцьку біля школи №3 побилися діти. Поліція почала розслідування

У Луцьку в ліцеї №3 учні сьомого та восьмого класів жорстоко побилися. Відповідне відео опублікували в одному з місцевих телеграм-каналів. На відео видно, як один з хлопців збиває з ніг іншого, а потім б’є ногами його по голові. Інші діти ж просто знімають це на телефони та спостерігають. Ніхто з очевидців не намагався заспокоїти бійку. Наразі правоохоронці почали розслідування.

Про це у коментарі ІА Волинські Новини повідомив керівник департаменту освіти Віталій Бондар.

«Цей факт нам відомий, наразі відбувається розслідування в межах чинного законодавства. До цього залучені працівники поліції, психологічної служби, також долучили батьків. Вивчається питання, чи був булінг, хто агресор, а хто кривдник», – зазначив Віталій Бондар.

Щодо причини бійки, то освітянин зазначив, що поки він цю інформацію надати не може. Її оприлюднять згодом. У поліції повідомили, що за цим фактом належним чином зареєстрували інформацію.

Сьогодні ювенальні поліцейські проводять перевірку інциденту та всієї наявної інформації. Батьки хлопця, якому наносили удари, написали заяву, однак не бажають притягувати когось до кримінальної відповідальності. На батьків іншого хлопця буде складено протокол за ст. 184 КУпАП.

Також вирішується питання про притягнення дівчини, яка поширила відео в телеграм-каналі, до відповідальності.

Відео 18+.

можна переглянути за посиланням.

Читайте також: Діти розповіли не одразу. Що кажуть у школі про загибель 13-річного волинянина


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку волонтери збирають військовим на передову продукти
Наступна новина Поліція закрила справу 19-річного лучанина. Він скаржився на відсутність куплених прав у «Дії»
Останні новини
Схожі новини