У Луцьку волонтери збирають військовим на передову продукти

У Луцьку волонтери збирають військовим на передову продукти

У Луцьку волонтери збирають допомогу військовим на передову. Воїни потребують продуктів харчування: консервацію, солодощі, сало, тушонка, чаї та каву. Також військовим потрібен казан на 20 літрів, маскувальні сітки та газовий балон на 5 літрів.

Про це на своїй сторінці повідомила Роксолана Несторук, яка й організовує збір.

«Друзі, військові потребують нашої підтримки. Орієнтовно 7.02 готується відправка продуктів (є 2 тижні, але це не так і багато, якщо збирати посилку для 30-ти чоловік). Можете підтримати, як товаром так і фінансово переказавши кошти на картку, щоб придбати необхідне. Звітність всю гарантуємо», – розказує Роксолана. 

Також волонтерка просить не купувати найдешевші продукти, бо наші військові заслуговують на хорошу їжу та напої.

«Дуже надіємось на ваше розуміння, не варто приносити 10 пачок найдешевшого чаю чи кави або ж консервацію, яку ви вже самі не вживаєте Хлопці не в кращих умовах і хоча б таким чином хочеться їх підтримати. В цілях безпеки, думаю, всі розуміють, не можемо писати для якого батальйону збирається посилка (30 чоловік)», – йдеться у дописі.

Уся інформація щодо збору продуктів – у вайбер-спільноті. 

Переказати кошти можна за посиланням (за замовчуванням там вказана сума для переказу 50грн, її можна змінити власноруч).

або за реквізитами Приватбанку:

5168745021490641

Отримувач: Несторук Р.Р.

Читайте також: В Україну прибула військова допомога зі США


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині – офіційно 3 випадки «Омікрону». Але хворих на ковід більшає
Наступна новина У Луцьку біля школи №3 побилися діти. Поліція почала розслідування
Останні новини
Схожі новини