У Луцьку бізнесмену дозволили збудувати автостоянку, якщо зробить оглядовий майданчик

У Луцьку бізнесмену дозволили збудувати автостоянку, якщо зробить оглядовий майданчик

У Луцьку на вулиці Потебні з’явиться оглядовий майданчик.

Про надання Анатолію Наумчуку дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для будівництва та обслуговування стоянки автомобілів з об’єктами дорожнього сервісу на вулиці Потебні, 79-а розмовляли під час засідання чергової 65-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 30 жовтня. Про це повідомляє ІА Волинські новини.

Раніше повідомляли про те, що луцькому бізнесмену пропонують побудувати власним коштом оглядовий майданчик на вулиці Потебні в обмін на дозвіл на проведення грошової оцінки та приватизації його території.

Це питання розглядають уже всьоме. Так, жодного разу члени земельної комісії його не підтримали, мотивуючи це тим, що на території бізнесмена – незавершене будівництво.

«Сьогодні я до вас прийшов всьоме з проханням, вдруге – з виступом. Я взяв з собою проєкт. Щоб завершити будівництво, мені потрібні кошти. Тому я знайшов інвестора, який готовий вкладати гроші в моє будівництво. Але без викупу землі це неможливо. Це – двоповерхова будівля, на першому поверсі якої автомийка, автосервіс, шиномонтаж, літнє кафе тощо.

Я згідний зробити оглядовий майданчик на ділянці власним коштом. І підприємству з цього буде користь – більший потік людей. Я вже розгорнув майданчик. Провів електроенергію. Але щоб у будівництво інвестували кошти – треба, аби земля була приватною», – звернувся до депутатів бізнесмен Анатолій Наумчук.

Цього разу луцькі депутати пішли назустріч луцькому підприємцю і проголосували у більшості «за»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Верховна Рада перейменувала місто Переяслав-Хмельницький
Наступна новина У Луцьку запрошують на шоу палаючих химер у парк скульптур
Останні новини
Схожі новини