У Луцьку бракує дільничних офіцерів: 1 на 10 000 людей

У Луцьку бракує дільничних офіцерів: 1 на 10 000 людей

У Луцьку працює 23 дільничних офіцери, однак цього – мало. Саме тому виникла гостра потреба у збільшенні штату Луцького відділу національної поліції у Волинській області.

Про це під повідомив начальник Луцького відділу поліції ГУ НП у Волинській області Олег Кічук, – пише ІА Волинські Новини.

«23 дільничих офіцера, це насправді малувато, тому ми направили у Київ звернення щодо збільшення штату. Його поки ще розглядають», – зауважив Олег Кічук.

Він зазначив, що раніше, коли поліція ще була міліцією, на кожному опорному пункті працювало по 5-6 дільничих офіцерів, а за станом на сьогодні – максимум два. Враховуючи кількість населення Луцька, на 10 тисяч чоловік припадає лише один дільничний.

Зазначимо, що усього у Луцьку – 23 поліцейські дільниці

Також Олег Кічук наголосив, що попри недостачу кадрів, у Луцьку відбулися масові заходи і в 2018-му, і в 2019-му році і усе було лише в рамках чинного законодавства.

«Наше спільне завдання і з депутатами, і з громадськими активістами, щоб у Луцьку був спокій. Вибори пройдуть, а нам далі в Луцьку жити, і тут має бути порядок», – резюмував він.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Японія подарує луцькій лікарні апаратуру за 2,5 мільйони гривень
Наступна новина Луцький завод зробив перший електричний автобус. ФОТО
Останні новини
Схожі новини