Луцький завод зробив перший електричний автобус. ФОТО

Луцький завод зробив перший електричний автобус. ФОТО

Луцький «Автоскладальний завод №1» «Богдан Моторс» виготовив перший 18-метровий кузов для електробусів французької компанії Bluebus у рамках виконання контракту, підписаного на початку року.

Зараз європейський партнер проводить випробування кузова, після чого розпочнеться серійне виробництво на луцькому заводі «Богдан», – повідомляє Аuto24.

Наразі управління головного конструктора заводу також розробляє цільний несучий 12-метровий кузов із низьколегованої нержавіючої сталі, що стане новим кроком у співпраці з Bluebus.

«Партнерство з європейськими компаніями є важливим вектором руху корпорації, яка прагне розширювати міжнародні зв’язки для поширення української продукції. Водночас компанія сподівається, що на досягнення фахівців луцького ДП «Автоскладальний завод №1» звернуть увагу й в Україні – підприємство здатне забезпечити якісним електричним транспортом вітчизняні міста», - йдеться в повідомленні корпорації.

У межах минулорічної угоди «Богдан Моторс» доправив до Франції шість 12-метрових кузовів із конструкційних сталей, які пройшли процес катафорезу для підвищення опору корозії. Нові кузови матимуть підвищену міцність та будуть більш витривалими.

Довідково: 
Компанія Bluebus є французьким виробником екологічного громадського транспорту. Вона використовує передові технології та орієнтується на зменшення шкоди для навколишнього середовища.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку бракує дільничних офіцерів: 1 на 10 000 людей
Наступна новина Коли у Луцьку закінчать ремонт дороги на Рівненській. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини