У Луцьку – бум на автосервісах: водії масово «перевзувають» авто. ВІДЕО

У Луцьку – бум на автосервісах: водії масово «перевзувають» авто. ВІДЕО
https://espreso.tv

У Луцьку побільшали черги на автосервісах: водії чекають, аби замінити літні шини за зимові.

Працівник одного із автосервісів Віталій Талько каже: вільні місця лише через тиждень. З його слів, черга почала формуватися минулого тижня, нині попередні записи на найближчі дні не ведуться. Про це ідеться у сюжеті UA:Волинь.

Віталій Талько каже: у середньому «перевзути» авто коштує 400 гривень.

«Водії записуються у чергу ще з 7:30 ранку. Люди приходять на роботу на 8-му, і вже є 4-5 машин у черзі. Онлайн-запис вже розписаний до наступної суботи», – каже Віталій Талько.

Як уникнути неприємної ситуації на дорозі – радять у Патрульній поліції.

«Треба поміняти літню гуму на зимову, слідкувати за технічним станом транспортних засобів, зокрема перед виїздом ретельно перевірити, чи все гаразд з автомобілем. У жодному разі не перевищувати швидкість як у місті, так і поза населеними пунктами, неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, слідкувати за маневруванням, дотримуватися дистанції, безпечних бокових інтервалів», – каже речниця Патрульної поліції Волинської області Ольга Бузулук.

Головний комунальник Луцька Юрій Крась розповів: закупили 430 тонн солі і заготовили майже 4 тисячі тонн посипкового матеріалу. Для посипання дороги працюватиме 7 машин.

«Магістральні вулиці прибираються. Далі вже меншого рівня, тобто звичайні дороги, потім вже просто приватний сектор і де низькоповерхова забудова», – зауважив Юрій Крась.

Перший сніг на Волині випав у всіх містах та районних центрах, окрім Луцька, розповіла черговий синоптик обласного гідрометеоцентру Світлана Гончаренко. З її слів, висота снігового покриву у Любешові сягнула 6-ти сантиметрів, в Шацькому районі снігу випало на 4 сантиметри, у Ковелі – на 2.

 
У Луцьку черги на автосервісах

У Луцьку черги на автосервісах: водії чекають, аби замінити літні шини за зимові. Працівник одного із автосервісів Віталій Талько каже: вільні місця лише через тиждень. З його слів черга почала формуватися минулого тижня, нині попередні записи на найближчі дні не ведуться. Віталій Талько каже: у серединному, «перевзути» авто коштує 400 гривень. Перший сніг на Волині випав у всіх містах та районних центрах, окрім Луцька, - розповіла нам телефоном черговий синоптик обласного гідрометеоцентру Світлана Гончаренко. З її слів, висота снігового покриву у Любешові сягнула 6-ти сантиметрів, в Шацькому районі снігу випало на 4 сантиметри, у Ковелі – на 2.

Posted by UA: Волинь on Monday, 19 November 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У селі на Волині прихожани хочуть поміняти Московський патріархат на Київський
Наступна новина Як обрати бруківку для подвір'я і парку
Останні новини
Схожі новини