У Луцьку дали квартиру дитині, батьки якої загинули в аварії

У Луцьку дали квартиру дитині, батьки якої загинули в аварії
Фото ілюстративне

В Луцьку дитині-сироті надали однокімнатну квартиру.

Про це йшлося 3 квітня під час засідання виконавчого комітету міської ради, – повідомляє ІА Волинські Новини.

Як розповів начальник відділу реєстру житлового фонду департаменту житлово-комунального господарства Геннадій Козюта, сталася трагічна ситуація, що в дитини загинули батьки у ДТП, тож до ЛДБК звернулася Спілка воїнів АТО про виділення квартири.

Так, враховуючи пропозиції громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті міської ради, керуючись статтями 30, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розглянувши матеріали, подані відділом реєстру житлового фонду департаменту житлово-комунального господарства, виконавчий комітет міської ради: надати однокімнатну квартиру житловою площею 16,2 кв.м (загальною – 40,8 кв.м) дитині-сироті Циплюку Олександру Миколайовичу, який проживає в двокімнатній квартирі, що належить сім’ї опікуна на праві приватної власності.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: На Волині бізнесмен вмеблював квартиру сироті. ФОТО

До того ж, члени виконкому зобов’язали опікуна зареєструвати місце проживання підопічного та протягом одного року оформити право власності на квартиру.

Також виконком встановив, що до досягнення Циплюком О.М. повноліття, реєстрацію інших осіб в квартиру здійснювати лише за згодою органу опіки і піклування.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку вимкнуть опалення
Наступна новина Кому – Ляшко, кому – Смешко. Хто і як на Волині повірив кандидатам
Останні новини
Схожі новини