У Луцьку дідусь знайшов дорогий телефон і повернув його власниці

У Луцьку дідусь знайшов дорогий телефон і повернув його власниці

Вчора, 11 жовтня, патрульні отримали повідомлення про крадіжку мобільного телефона, орієнтовна вартість якого 20 тисяч гривень. Гаджет знайшов дідусь і вже ніс його до поліції.

Про це повідомляє патрульна поліція Волинської області.

Прибувши на місце події, патрульні з’ясували, що, коли жінка сідала до автомобіля, у неї випав телефон з кишені. Повернувшись на місце, його там вже не виявила. На неодноразові дзвінки ніхто не відповідає. Проте у викраденому пристрої є програма для його відстеження. З її допомогою інспектори встановили  місце, де він є.

Патрульні разом із заявницею швидко приїхали на вказане місце та почали обстежувати прилеглу територію й опитувати місцевих жителів. Згодом інспектори виявили літнього чоловіка, який знайшов телефон, та вже збирався йти до поліції, щоб повернути його. Він розповів, що не відповів на дзвінки через те, що не вміє користуватися таким гаджетом.

Жінка щиро подякувала патрульним за допомогу, а чоловіку за повернення мобільного телефона.

Читайте також: Волинянин організував незаконний перетин призовниками кордону


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поки він воює, вона волонтерить у Луцьку: історія подружжя киян
Наступна новина Айфон 13 та AirPods Pro: досконале поєднання
Останні новини
Схожі новини