У Луцьку придбали автомобіль, який допомогатиме у реабілітації атовців. ФОТО

У Луцьку  придбали автомобіль, який допомогатиме у реабілітації атовців. ФОТО

Для потреб Центру реабілітації учасників АТО у Луцьку придбали автомобіль.

На базі центру реабілітації, який розташований  на вулиці Привокзальній, 12, функціонує група швидкого реагування. Для її потреб  придбали автомобіль – Renault Trafic, – – інформує на своїй сторінці голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко.

Група швидкого реагування складається більше, ніж з двох десятків учасників бойових дій на Сході. За словами керівника Центру Олени Звєрєвої щодня троє з них чергують і готові прийти на допомогу побратиму, який, наприклад, захотів скоїти самогубство. Днями для потреб групи придбали автомобіль.

«У нас не було машини. Завжди в останній момент ми шукали авто у когось з хлопців. А тепер у нас є власне, яке рятуватиме життя Героям. Дякуємо Олександру Іллічу. Він не обіцяє, а робить», - повідомила Олена Звєрєва.

Стало відомо, що АТОвці звернулися до голови обласної державної адміністрації Олександра Савченка з проханням посприяти у купівлі автомобілю. Високопосадовець спільно з соціально-відповідальним бізнесом Волині знайшли кошти на придбання авто.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За ухилення від призову до відповідальності притягнули 303 волинян
Наступна новина У всіх районах Волині вивісять прапори ВМС на знак підтримки полонених моряків
Останні новини
Схожі новини